Kontrollera Väder

Använd programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande dygnen. Utöver vädret på din ort visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen.
  1. På startsidan trycker du på > Väder.
  2. Svep med fingret uppåt eller nedåt på skärmen om du vill kontrollera vädret på andra orter.
  3. Tryck på för att visa aktuell väderinformation som temperatur, ungefärlig solnedgångstid med mera.
  4. Medan väderprognoser visas kan du:
    • Svep med fingret uppåt eller nedåt på skärmen om du vill kontrollera vädret på andra orter.
    • Tryck på för att när som helst uppdatera väderinformationen.
Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klockan och Kalender.

Lägga till en ort på skärmen Väder

Lägg till fler orter på skärmen Väder så kan du direkt kontrollera väderprognoser för dessa orter. Utöver aktuell plats kan skärmen Väder visa upp till 15 orter.
  1. På skärmen Väder trycker du på . Eller tryck på och sedan på Lägg till.
  2. Ange namnet på den plats som du vill lägga till.
  3. Tryck på den ort du vill ha.

Ändra ordningen på orter på skärmen Väder

1. På fliken Väder trycker du på och trycker sedan på Redigera.
  2. Tryck och håll ned vid slutet av det objekt du vill flytta och dra det sedan till det nya läget.
  3. Tryck på Klart.

Ta bort orter från skärmen Väder

1. På fliken Väder trycker du på och trycker sedan på Redigera.
  2. Välj de orter som du vill ta bort och tryck på Klart.