Få en vägbeskrivning

Få detaljerade väganvisningar till din destination. Google Maps kan ge vägbeskrivningar för resor till fots, med allmänna färdmedel eller bil.
  1. Medan en karta visas trycker du på .
  2. Gör något av följande:
    • Använd din nuvarande plats som utgångspunkt eller ange en plats från vilken du kan starta i den första textrutan. Ange sedan din destination i den andra textrutan.
    • Du kan också trycka på för att välja en adress bland dina kontakter eller en punkt som du trycker på på en karta.
    Obs!: Om platsen du anger som destination har flera platser, väljer du vilken du vill åka till.
  3. Välj hur du vill ta dig till destinationen.
  4. Tryck på Visa vägbeskrivning.
  5. Tryck på Vägbeskrivning lista för att visa vägbeskrivningarna.
  6. Tryck på pilknapparna på kartan och följ anvisningarna.

När du är klar med att visa eller följa anvisningarna, tryck på för att återställa kartan. Destinationen sparas automatiskt i historiken för Google Maps.