Söka efter en intressepunkt nära dig
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter en intressepunkt nära dig

Använd Places för att hitta intressepunkter i närheten av din aktuella location. Places använder Google Maps för att söka efter allmänna ställen som kan vara bra att veta om, t.ex. närmaste bensinmack eller bankomat.
Viktigt: Innan du använder Places måste du aktivera locationskällor.
  1. På startsidan trycker du på > Places.
  2. Tryck på den plats du vill leta efter eller tryck på för att ange vad du söker efter. När flera platser hittas visas sökresultaten i en lista.
  3. Du kan:
    • Tryck på Kartvy för att visa platserna på en karta.
    • I listan över sökresultat, tryck på en plats för att visa mer information.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d