Navigera på kartor
APPAR OCH FUNKTIONER

Navigera på kartor

När du öppnar Google Maps kan du lätt hitta din position på kartan eller titta på platser i närheten genom att panorera och zooma in och ut på kartan.

Viktigt: Du måste aktivera positionskällor för att kunna lokalisera din position med Google Maps.
  1. På startsidan trycker du på > Kartor.
  2. Tryck på för att visa din aktuella position. Den blå markören visar var på kartan du befinner dig för tillfället.
  3. Tryck på för att slå kompassläget på/av. I Kompassläge är kartvyn vinklad och riktar om sig automatiskt beroende på vilket håll du är vänd åt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d