Skapa en händelse
APPAR OCH FUNKTIONER

Skapa en händelse

Du kan skapa händelser som synkroniseras med dina Google- eller Exchange ActiveSync-kalendrar, samt händelser i HTC EVO 3D.
Obs!: Inte inloggad på dina konton ännu? Dina kalenderhändelser skapas under PC Synkronisering där du senare kan synkronisera med Outlook Kalender på din dator via HTC Sync.
  1. På startsidan trycker du på > Kalender.
  2. I valfri Kalender-vy trycker du på .
  3. Tryck på kalendernamnet för att välja den kalender där du vill lägga till händelsen.
  4. Inbjud kontakter genom att trycka på och välja vem du vill bjuda in.
  5. Ange detaljer för händelsen, t.ex. namn, datum, etc.
  6. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d