Om Friend Stream

Med Friend Stream kan du dela och få uppdateringar från vänner i populära nätverk i ett enda flöde.
På startsidan trycker du på > Friend Stream.

När du trycker på någons statusuppdatering kan du:

• Visa tweeten i fråga. Om en webbadress har delats visas dessutom den länkade webbsidan strax under tweeten.
  • Skriva en kommentar.
  • Gilla någons inlägg på Facebook.
  • Titta på någons albumfoton.

När du trycker på någons foto eller namn kan du:

• Kontrollera personens profilinformation.
  • Titta på personens Facebook.
  • Kolla personens inlagda tweets.

Trycka på för att visa inlägg från ett visst socialt nätverk.

För fingret till de andra flikarna för att visa fler alternativ. Du kan trycka på och sedan trycka på Inställningar > Redigera flikar för att anpassa Friend Stream-flikar.

Kolla meddelanden från dina sociala nätverk

För fingret till fliken Meddelanden så kan du lätt se ett enda flöde med meddelanden från olika sociala nätverk.