Kontaktgrupper

Associera kontakter med grupper för att enkelt kunna skicka ett meddelande eller e-post till en hel grupp samtidigt. Du kan dessutom synka grupper i HTC EVO 3D med grupperna i ditt Google-konto som du kommer till via webbläsaren i din dator. Vi har lagt till gruppen Ofta som en specialgrupp där de kontakter du ofta ringer eller eller får samtal från lagras automatiskt.

Skapa en grupp

1. På fliken Grupper trycker du på .
  2. Ange ett namn för gruppen.
  3. Tryck på .
  4. Tryck på de kontakter som du vill lägga till.
    Tips: Om listan över kontakter är lång kan du använda sökfältet för att snabbt söka efter kontakter eller trycka på för att dölja tangentbordet på skärmen.
  5. Tryck på Spara.
  6. Tryck på för att välja ett foto till gruppen.
  7. Tryck på Spara.

Redigera en kontaktgrupp

1. På fliken Grupper trycker du på och håller in gruppen och trycker sedan på Redigera grupp.
  2. Du kan:
    • Trycka på gruppens namn för att byta namn. Du kan bara byta namn på grupper som du skapat.
    • Trycka på ikonen till vänster om gruppnamnet för att byta eller ta bort gruppfotot.
    • Tryck på för att lägga till kontakter till gruppen.
    • Tryck på rutan bredvid kontakten för att ta bort från gruppen.
  3. Tryck på Spara.

Skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till en grupp

Obs!: Du debiteras för varje textmeddelande du skickar. Om du till exempel skickar ett meddelande till en grupp med fem deltagare så får du betala för fem meddelanden.
  1. På fliken Grupper trycker du på gruppen du vill skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till.
  2. Gå till fliken Gruppåtgärd.
  3. Välj om du vill skicka ett textmeddelande eller ett e-postmeddelande.

Ordna om dina kontaktgrupper

1. På fliken Grupper trycker du på .
  2. Tryck på Redigera grupper.
  3. Tryck och håll ned vid slutet av gruppen du vill flytta och dra den sedan till dess nya plats.
  4. Tryck på Spara.

Ordna om medlemmarna i en kontaktgrupp

1. På fliken Grupper trycker du på gruppen för att se dess medlemmar.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Redigera grupper.
  4. Tryck och håll ned vid slutet av namnet på den kontakt du vill flytta och dra den sedan till dess nya plats.
  5. Tryck på Spara.

Ta bort grupper

Obs!: Du kan bara ta bort grupper som du har skapat.
Från fliken Grupper kan du:
  • Trycka och hålla ned en grupp du vill ta bort och sedan trycka på Radera grupp.
  • Tryck på och sedan på Redigera grupper för att välja flera kontaktgrupper att ta bort.