Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. På fliken Kontakter, tryck på ditt namn eller din e-postadress och tryck sedan på Redigera mitt kontaktkort.
    Tips: Om du inte är inloggad på dina onlinekonton trycker du på Jag och väljer sedan om du vill länka din profil till en befintlig kontaktpost som redan innehåller dina personliga uppgifter, eller redigera din profil.
  2. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  3. Tryck på för att byta din bild.
  4. Tryck på Spara.

Vad du kan se i din profil

När du trycker på Min profil ser du följande flikar:

Information

Visar dina egna kontaktdetaljer. Du kommer också att se dina senaste inlägg på sociala nätverk (om du är inloggad på sociala nätverk). Du kan också redigera din profil eller dela den med andra.

Uppdateringar

Visar de uppdateringar som du har lagt upp i dina sociala nätverk.

Galleri

Visar album och foton på dina sociala nätverk.