Synkronisera med ett Google-konto

Logga in på ditt Google-konto för att se din Gmail, dina kontakter och dina kalendrar på din HTC EVO 3D. Du måste vara inloggad på ett Google-konto för att använda de flesta Google-apparna.

Lägga till fler Google-konton

Du kan lägga till fler än ett Google-konto. Du kan dock bara säkerhetskopiera telefoninställningarna för ett Google-konto som du loggar in på till Google-servrarna. Dessutom använder de flesta Google-apparna och -tjänsterna det första Google-konto som du loggade in på, men de kanske ger dig alternativet att använda de andra Google-kontona som du lagt till.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto > Google.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC EVO 3D eller i datorn
  2. Gå till www.google.com/accounts/recovery.
  3. Ange den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Skicka.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.