Om HTC Watch
Inställningar & tjänster

Om HTC Watch

Med onlinevideotjänsten HTC Watch kan du se de senaste filmtrailerna, storfilmerna från Hollywood och populära TV-program.
Skapa ditt HTC Watch-konto så att du kan:
  • Hyra eller köpa videor online, t.ex. filmer och tv-program.
  • Rekommendera videor direkt till släkt och vänner.
  • Du kan visa videor som du har köpt på upp till fem HTC-enheter som har åtkomst till HTC Watch med samma konto.
Obs!: Till att börja med kan du endast titta på filmtrailer. Att köpa och hyra filmer kommer att introduceras gradvis i olika länder. Håll dig uppdaterad.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d