Söka på HTC EVO 3D och nätet

Du kan söka efter information i HTC EVO 3D och på nätet med hjälp av Sök. Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post, har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Ställa in sökalternativ

1. Från startsidan trycker du på .
  2. Tryck på och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Google-sökning och anpassa sedan dina sökinställningar.
  4. Tryck på när du är klar.
  5. Tryck på Sökbara objekt och markera sedan de objekt du vill inkludera vid sökningen.

Söka på nätet och i HTC EVO 3D

1. Från startsidan trycker du på .
  2. Ange sedan i sökrutan orden som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC EVO 3D och förslag från Google.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan för att öppna det i motsvarande program.
    Tips: Tryck på för att ange det i sökrutan. Nya förslag visas och du kan ange mer text eller trycka på bredvid ett följande förslag för att snabbt förfina sökningen.