Lägga till ikoner och andra genvägar på startsidan

Placera program som du använder ofta på startsidan. Du kan också lägga till genvägar till inställningar som du använder ofta, bokmärkta webbsidor, med mera.
  1. Tryck och håll ned på en tom plats på startsidan för att öppna skärmen Anpassa.
  2. I fliken Lägg till på startsidan, välj om du vill lägga till ett program eller en genväg.
Tips: För att lägga till ett program kan du också trycka på , trycka ner och hålla på ett program, och sedan dra det till en tom plats på startsidan.