KOMMA IGÅNG
Vill du ha lite snabb hjälp med att använda telefonen?
KOMMA IGÅNG

Vill du ha lite snabb hjälp med att använda telefonen?

Tips hjälper dig få ut mesta möjliga av HTC EVO 3D på bara några sekunder.
  • Vill du veta hur du gör något på en gång? Skriv in några nyckelord så får du tydliga uppdaterade svar direkt i HTC EVO 3D.
  • Har du någonsin känt att du inte utnyttjar telefonens funktioner optimalt? Titta på de användarvänliga genomgångarna i Tips för att lära dig fler användningsområden. Ämnena täcker introduktion till avancerat och i widgeten Tips på startsidan rekommenderas ämnen som du kanske tycker om.
Om du vill öppna Tips från startsidan trycker du på > Tips.
Om du inte har hämtat innehåll till Tips än, eller om det finns en uppdatering tillgänglig, klickar du bara på hämtningslänken för att hämta.

Söka i Tips

1. I Tips trycker du på och anger sedan orden som du vill söka efter.
  2. Tryck på ett sökresultat för att gå direkt till det objektet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d