KOMMA IGÅNG
Viloläge
KOMMA IGÅNG

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC EVO 3D i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC EVO 3D ligger i väskan. Du kommer dock fortfarande att ta emot meddelanden och samtal, och missade samtal och meddelanden visas på låsskärmen.
Tips: För att förhindra att missade samtal eller meddelanden visas på låsskärmen, tryck på och sedan på Inställningar > Sekretess.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC EVO 3D sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC EVO 3D manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC EVO 3D aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har ställt in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord blir du ombedd att rita mönstret på skärmen eller ange PIN-koden eller lösenordet för att skärmen ska låsas upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.

Öppna en app från låsskärmen

På låsskärmen drar du en appikon till ringen för att låsa upp skärmen och gå direkt till appen.
Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma appar som visas i startfältet på startsidan. Byt genvägar på låsskärmen genom att byta ut appen i startfältet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d