Justera volymen

Justera volymen på ringsignalen

• Tryck på VOLYM-knapparna för att justera ringsignalen. Fönstret Ringsignalsvolym visas på skärmen för att visa volymnivåerna.
  • När ringsignalsvolymen är på den lägsta nivån (tyst läge) kan du trycka en gång på VOLYM NER för att ställa in läget Vibrera. Ikonen för läget Vibrera visas i statusfältet.
  • Från läget Vibrera trycker du en gång på VOLYM UPP för att byta till tyst läge. Ikonen med den tystade högtalaren visas i statusfältet.

Justera öronsnäckans volym för samtal

Tryck på knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER under pågående samtal.

Justera medievolymen

När du spelar musik eller tittar på videoklipp används knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER för att justera volymen. Fönstret Medievolym visas på skärmen för att visa volymnivån.