Olika sätt att flytta kontakter till HTC EVO 3D

Du kan lägga till kontakter i HTC EVO 3D på flera sätt. Du kan synkronisera HTC EVO 3D med kontakter från ditt Google-konto, din dator, Facebook med mera.
HTC Sync Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd HTC Sync för att synkronisera HTC EVO 3D med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC EVO 3D då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC EVO 3D.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC EVO 3D eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC EVO 3D synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC EVO 3D.