KOMMA IGÅNG
SIM-kort
KOMMA IGÅNG

SIM-kort

SIM-kortet innehåller ditt telefonnummer, serviceinformation och telefonbok/meddelandeminne. SIM-kort av såväl 1,8V som 3V-typ kan användas.

Sätta i SIM-kortet

1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Ta ut batteriet.
  3. Vänd SIM-kortets guldkontakter nedåt och dess avhuggna hörn utåt och för sedan in SIM-kortet halvvägs i SIM-kortplatsen.

Ta ut SIM-kortet

Viktigt: Var noga med att alltid stänga av HTC EVO 3D innan du tar ut SIM-kortet.
  1. Ta bort kåpan på baksidan.
  2. Ta ut batteriet.
  3. Tryck och håll ned SIM-kortfliken och tryck sedan ut SIM-kortet från motsatt sida.
  4. För ut SIM-kortet från SIM-kortplatsen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d