Kryptera data på HTC EVO 3D

Du kan kryptera data som onlinekonton, inställningar, musikfiler och andra medier. Efter kryptering måste du ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen för att starta telefonen och komma åt data.
Viktigt:
  • Ställ in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du krypterar dina data.
  • Ladda batteriet fullt och ha HTC EVO 3D ansluten till nätadaptern under krypteringen. Krypteringsprocessen tar ungefär en timme.
  • Du kan inte ångra krypteringen. Om du vill återgå till en okrypterad telefon måste du göra en fabriksåterställning.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Lagring.
  3. Välj den typ av lagring som du vill kryptera.
  4. Tryck på Kryptera.
  5. Ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen.
  6. Tryck på Fortsätt.
  7. Tryck på Kryptera igen.
Krypteringen påbörjas och framskridandet visas. Telefonen kommer kanske att startas om några gånger.
När krypteringsprocessen fullbordats, ange PIN-koden eller lösenordet.