Synkronisera dina kontakter

Synkronisera dina HTC EVO 3D med Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, eller Outlook 2010), Outlook Express eller Windows Contacts.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Kontakter och klickar sedan på knappen .
  2. Välj det program du vill synka kontakterna med.
  3. Klicka på Alternativ för att välja en kontomapp för synkronisering.
  4. Om motstridande information finns i HTC EVO 3D och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
  5. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC EVO 3D.
Obs!: Endast de kontaktfält som stöds av HTC EVO 3D synkroniseras.