Synkronisera kalenderhändelser

HTC EVO 3D kan synkronisera möten och händelser med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, eller Outlook 2010) eller Windows Calendar.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Kalender och klickar sedan på knappen .
  2. Välj det program du vill synka kalenderhändelser med.
  3. Välj från vilket ställe du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  4. Klicka på Alternativ för att välja en kontomapp för synkronisering.
  5. Om motstridande information finns i HTC EVO 3D och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
  6. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC EVO 3D.
Obs!: Endast de kalenderfält som stöds av HTC EVO 3D synkroniseras.