Synkronisera bilder och videor

Viktigt: Du kan synkronisera bilder och videofiler i dessa format:
  • Foton: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videor: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På Enhetspanelen klickar du på Galleri och klickar sedan på knappen .
  2. Om du vill importera kamerabilder automatiskt till datorn väljer du Kopiera kamerabilder från enheten till datorn.
  3. Välj Synka datorfoton och -video från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj den mapp som innehåller dina multimediafiler och klicka sedan på OK. Alla bild- och videofiler som har lagts till i mappen kopieras till HTC EVO 3D.
  5. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC EVO 3D.