Ladda upp filer till Dropbox

Låt dina filer följa med dig vart du än går. De dokument, videor och bilder som du laddar upp från HTC EVO 3D Dropbox uppdateras även på ditt onlinekonto och andra enheter som du har installerat Dropbox på.
Viktigt:
  • Du behöver skapa eller logga in på ett Dropbox-konto för att börja använda programmet.
  • För att ladda upp dokument måste du ha ett filhanteringsprogram installerat i HTC EVO 3D. Se www.dropbox.com för mer information.
  1. På startsidan trycker du på > Dropbox.
  2. Välj eller skapa mappen dit du vill ladda upp din fil.

Skapa en ny mapp genom att trycka på och sedan på Ny Mapp.

3. Tryck på och välj sedan vilken fil som skall laddas upp.
  4. Bläddra efter den fil som du vill ladda upp och markera den och tryck sedan på Ladda upp.

När du har laddat upp filen till Dropbox kan du dela den med andra. Tryck på och håll kav filen och tryck sedan på Dela. Välj hur du vill dela filen.