Använda Facebook chatt

1. På startsidan trycker du på > Fb-chatt.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på en väns namn för att fortsätta konversationen.
    • Tryck på en väns bild för att visa personens Facebook-profil, logg och uppladdningar.
    • Tryck på fliken Historik för att visa en lista över tidigare konversationer. Antalet på flikens ikon visar hur många olästa meddelanden det finns.
    • Tryck på och sedan på Inställningar för att välja att dölja vänner som är offline och välja meddelandeinställningar.