Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk eller bilddelningssajter.

Viktigt: Logga in på dina konton innan du börjar titta på onlinebilder.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. I det övre fältet, tryck på och tryck sedan på ett socialt nätverk eller en bilddelningssajt.
  3. Tryck på ett konto för att börja visa bilder i det kontot.
    Tips: Lämna en kommentar till en bild genom att hålla ner på en bildminiatyr och sedan trycka på Lägg till kommentar.