Synkronisera dina bokmärken medGoogle Chrome

Skapa bokmärken från din dators Google Chrome webbläsare och synkronisera dem på HTC EVO 3D. För mer information om Google Chrome, gå till http://support.google.com/chrome.
Viktigt:
  • Använd din dators Google Chrome webbläsare för att logga in på ditt Google konto och ställa in Google Chrome synkronisering.
  • Se till att du är inloggad på ditt Google konto varje gång du sparar Google Chrome bokmärken på din dator.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på ditt Google konto.
  3. Markera kryssrutan Synkronisera internet.
  4. Tryck på Synkronisera nu.