Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma.

Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer kontakter vid roaming. När du slår nummer manuellt för att ringa måste du dock infoga ett plustecken (+) och landskoden före numret.

Ändra standardlandskoden för Ringa hem

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ring > Telefoninställningar > Inställningar för hemsamtal .
  3. Välj önskat land från rullgardinslistan med landskoder.
  4. Tryck på OK.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Ring > Telefoninställningar.
  2. Avmarkera kryssrutan Ringa hem.