Anpassa låsskärmens utseende

Välj ibland ett urval av bakgrunder för låsskärmen.
  1. Tryck och håll ned på en tom plats på startsidan för att öppna skärmen Anpassa.
  2. På fliken Skärm trycker du på Låsskärmsutseende.
  3. För fingret åt vänster eller höger för att välja ett låsskärmsutseende.
  4. Tryck på låsskärmsutseendet för att visa en förhandsgranskning. Om du vill anpassa det mer trycker du på Inställningar.
  5. Tryck på Använd.
Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma appar som visas i startfältet på startsidan. För att ändra på dem måste du byta ut apparna i startfältet.