Uppdatera telefonens program

Programuppdateringar finns tillgängliga för din telefon med jämna mellanrum. Telefonen kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering. Du kan ladda ner och installera programuppdateringen i telefonen.

Obs! Att söka efter och ladda ner programuppdateringar kan medföra extra dataöverföringsavgifter från din mobiloperatör.
Beroende på vilken typ av uppdatering det handlar om kan den radera alla dina personliga uppgifter och anpassade inställningar, och även ta bort alla program du installerat. Se till att du har säkerhetskopierat information och filer du vill behålla. Se Säkerhetskopiera telefonens data för mer information
När det finns en ny uppdatering visas dialogrutan Installera uppdatering av systemprogram på skärmen. Välj Installera nu och tryck på OK.
Vänta på att uppdateringen ska slutföras. När uppdateringen slutförts återställs telefonen automatiskt.

Manuellt söka efter uppdateringar för telefonens program

1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  2. Rulla nedåt på skärmen och tryck på Om telefonen > Uppdateringar av systemprogram.
  3. På skärmen Uppdateringar av systemprogram trycker du på Sök nu.