Säkerhetskopiera telefonens data

Säkerhetskopiera telefonens data

Telefonen är inställd på att automatiskt säkerhetskopiera vissa data och inställningar till microSD-kortet, till exempel bokmärken och Wi-Fi-lösenord.

Telefonen säkerhetskopierar följande data och inställningar vid varje förändring eller nytt tillägg:

  • SMS- och MMS-meddelanden
  • Inställningar i programmet Meddelanden
  • Bokmärken i webbläsaren
  • Tangentbordets ordlista
  • Inställningar i telefonen som inräknas bland dessa kategorier:
    • Trådlöst nätverk och nätverk
    • Ljud och skärm
    • Plats
    • Program
    • Datum och tid
    • Språk och tangentbord - endast inställningen för Språkkod

När du har gjort en fabriksåterställning eller uppgraderat telefonens program startas telefonen om och ger dig möjlighet att återställa sparade data och inställningar på minneskortet tillbaka till telefonen.

Slå av och på automatisk säkerhetskopiering

  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  2. Rulla nedåt på skärmen och tryck sedan på Sekretess > Säkerhetskopiera mina data och inställningar.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Säkerhetskopiera mina data och inställningar för att slå på och av automatisk säkerhetskopiering
0 Personer tyckte att det här var hjälpsamt