Läsa nyhetsflöden
APPAR OCH FUNKTIONER

Läsa nyhetsflöden

Använd Nyheter för att prenumerera på nyhetsflöden och hålla koll på det senaste snacket på Internet. Välj från ett urval kanaler som omfattar de populäraste bloggarna, nyhetssajterna eller sportsidorna eller få nyhetsuppdateringar baserade på de nyckelord du själv definierat.

Startsidan trycker du på > Nyheter.
  1. Fliken Prenumerationer. Tryck på en kanal för att visa artiklarna för den särskilda kanalen.
  2. Fliken Med stjärna. Tryck på en kanal för att visa de stjärnmärkta artiklarna för den kanalen och tryck sedan på en artikel för att läsa den.
  3. Fliken Sökord. Tryck på ett sökord för att visa artiklarna som innehåller det särskilda sökordet.

Prenumerera på nyhetskanaler

1. På fliken Prenumerationer trycker du på Lägg till nyhetsflöden.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på Sök efter fler för att söka på nätet efter tillgängliga kanaler.
    • Tryck på Lägg till Googles nyhetsflöde om du vill prenumerera på en kanal från Google News.
    • Tryck på Lägg till från URL om du känner till webbadressen till det nyhetsflöde du vill prenumerera på.
    • Tryck på någon av de fördefinierade kategorierna om du vill välja på ett urval populära nyhetsflöden.
  3. När du har valt kanalen eller kanalerna som du vill prenumerera på trycker du på Lägg till. De nya kanalerna uppdateras sedan med de senaste artiklarna.

Ställa in uppdateringsfrekvensen

Du kan ändra hur ofta Nyheter synkroniserar kanalerna som du prenumererar på eller välja att synkronisera manuellt.

1. Tryck på MENU och tryck sedan på Inställningar > Uppdateringsschema.
  2. Tryck på en tidsintervall eller tryck på Manuellt.

Söka efter nya artiklar manuellt

På fliken Prenumerationer trycker du på MENU och sedan på Uppdatera.

Läsa en artikel

1. På fliken Prenumerationer trycker du på en kanal.
  2. Tryck på en artikel för att läsa den. När du läser en artikel kan du trycka på:
    • för att stjärnmärka artikeln som en favorit.
    • för att dela artikeln via ett meddelande (endast länk till artikeln) eller e-postmeddelande.
    • för att ta bort artikeln från listan med artiklar.
    • eller för att gå till nästa eller föregående artikel på kanalen.
  3. Om du vill läsa hela artikeln trycker du på Läs hela artikeln. Då öppnas artikeln i webbläsaren.

Stjärnmärka en artikel

Stjärnmärk dina favoritartiklar för att göra det enkelt att gå tillbaka till dem. Stjärnmärkta artiklar visas på fliken Med stjärna.

Gör något av följande:
  • När du läser en artikel kan du trycka på .
  • I en lista med artiklar trycker du på bredvid en artikel.
Du kan ta bort stjärnan från en artikel genom att trycka på stjärnikonen igen.

Lägga till ett nyckelord

Hitta enkelt artiklar du är intresserad av genom att skapa nyckelord. Artiklar som innehåller nyckelordet grupperas tillsammans på fliken Nyckelord.

1. På fliken Nyckelord trycker du på Lägg till nyckelord.
  2. Ange nyckelordet och tryck sedan på Klart.
Ditt nya nyckelord visas på fliken Nyckelord. Tryck på ett nyckelord för att visa artiklarna som innehåller det nyckelordet.

Lägga till widgeten Nyheter

Läs artikelutdrag direkt på Startsidan.

1. Startsidan trycker du på > Widget > Nyheter.
  2. Välj widgettyp och tryck sedan på Välj.
  3. Välj den kanal vars artiklar du vill läsa på widgeten.
  4. Dra widgeten till ett tomt utrymme på Startsidan och släpp sedan.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire