Få en vägbeskrivning

Använd Google Maps för att få en detaljerad vägbeskrivning till din destination.

1. Medan en karta visas trycker du på MENU och trycker sedan på Vägbeskrivning.
  2. Välj en startpunkt och en slutpunkt och välj ett resesätt.
    1. Ange startpunkten eller använd standardvalet.
    2. Ange destinationen.
    3. Välj hur du vill ta dig till destinationen.
    Du kan även trycka på för att öppna positionskällmenyn och välja en startpunkt och en destinationsadress.
  3. Tryck på Kör.
  4. Tryck på en vägbeskrivning i listan för att visa kartan.
När du har läst färdigt eller är klar med att följa vägbeskrivningen trycker du på MENU och på Mer > Rensa karta för att återställa kartan. Destinationen sparas automatiskt i historiken för Google Maps.