Koppla bort eller ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Koppla bort eller ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Koppla från en Bluetooth-enhet

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk > Bluetooth-inställningar.
  2. I avsnittet Bluetooth-enheter trycker du och håller in enheten för att koppla från.
  3. Tryck på Koppla ifrån.

Ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Du kan få telefonen att glömma att det finns en parkoppling mellan den och en annan Bluetooth-enhet. När du ansluter till den andra enheten igen kan det vara nödvändigt att ange eller bekräfta lösenordet igen.

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk > Bluetooth-inställningar.
  2. I avsnittet Bluetooth-enheter trycker du och håller ned enheten för att ta bort parkopplingen.
  3. Tryck på Koppla ifrån och ta bort parkoppling.