Använda Bluetooth
Inställningar & tjänster

Använda Bluetooth

Bluetooth är en trådlös kommunikationsteknik för korta avstånd som gör att enheter kan utväxla information på cirka åtta meters avstånd från varandra utan någon fysisk anslutning.

Obs! Stäng av Bluetooth när det inte används för att spara på batteriet eller på platser där det är förbjudet att använda trådlösa enheter, som t.ex. ombord på ett flygplan och på sjukhus.

Slå av och på Bluetooth

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk.
  2. Markera eller avmarkera kryssrutan Bluetooth.
Ett ännu enklare sätt att slå på och av Bluetooth är med widgeten Bluetooth på Startsidan. Se Personanpassa Startsidan med widgetar för anvisningar om att lägga till en widget på Startsidan.

Ändra telefonens namn

Telefonens namn identifierar din telefon för andra enheter.

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk > Bluetooth-inställningar.
  2. Om kryssrutan Bluetooth inte markerats ska du markera den för att slå på Bluetooth.
  3. Tryck på Enhetens namn.
  4. Ange telefonens namn i dialogrutan och tryck sedan på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire