KOMMUNIKATION
Exchange ActiveSync-e-post
KOMMUNIKATION

Exchange ActiveSync-e-post

Om du synkroniserar telefonen med ditt Exchange ActiveSync-arbetskonto kan du läsa, hantera och skicka e-post på samma enkla sätt som med ett POP3/IMAP-konto. Du kan också komma åt några kraftfulla Exchange-funktioner.

Mer information om att konfigurera ett Exchange ActiveSync-konto finns i Synkronisera med ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto.

Ställa in statusen Utanför kontoret

Du kan ställa in statusen Utanför kontoret och autosvarsmeddelande från telefonen.

1. Startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till Exchange ActiveSync-kontot.
  3. Tryck på MENU och sedan på Mer > Utanför kontoret.
  4. Tryck på fältet under Jag är för närvarande och välj sedan Utanför kontoret.
  5. Ställ in datum och tider för tidsperioden du kommer att vara utanför kontoret.
  6. Ange ditt autosvarsmeddelande.
  7. Tryck på Spara.

Skicka en mötesförfrågan

1. Startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till Exchange ActiveSync-kontot.
  3. Tryck på MENU och tryck sedan på Mer > Ny mötesinbjudan.
  4. Ange informationen för mötet.
  5. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på Skicka.

Ställa in prioritet för ett e-postmeddelande

Du kan ställa in prioritet för ett e-postmeddelande du skickar med ditt Exchange ActiveSync-konto.

1. Tryck på MENU när du skriver meddelandet.
  2. Tryck på Ange prioritet.
  3. Välj prioritet för meddelandet.
Om du valde Hög eller Låg prioritet visas prioriteten under ämnesraden i meddelandet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire