Hantera e-postmeddelanden

Sortera e-postmeddelanden

Du kan sortera e-postmeddelanden efter datum då de mottogs, prioritet, ämne eller storlek.

I inkorgen för e-postkontot trycker du på MENU och sedan på Sortera och väljer mellan sorteringsalternativen.

Radera ett e-postmeddelande från inkorgen

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på och håller in det meddelande som du vill radera.
  2. På alternativmenyn trycker du på Radera.

Radera fler än ett meddelande

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på MENU och sedan på Radera.
  2. Markera de meddelanden du vill radera och tryck sedan på Radera.