Använda inkorgen i E-post

Startsidan trycker du på > E-post.
Din e-postinkorg visas.
  1. Tryck här för att visa ett annat e-postkonto eller lägga till ett nytt e-postkonto.
  2. Filterflikar.
  3. Markerade (endast Exchange ActiveSync)
  4. Antal olästa e-postmeddelanden.
Tryck på valfri flik för att filtrera dina mottagna meddelanden.
Mottagna
Visar e-postmeddelanden som fristående objekt.
Samtal
Visar meddelanden som konversationer, grupperade enligt ämnesraden. Tryck på ett ämne i listan för att visa e-postkonversationen.
VIP-grupp
Visar meddelanden från kontakter i din VIP-grupp. Du lägger till kontakter i VIP-gruppen från den här fliken genom att trycka på Lägg till kontakt i grupp, markera de kontakter du vill lägga till och trycka på Spara.
Olästa
Visar olästa meddelanden.
Markerade
Visar alla flaggade meddelanden. (Endast Exchange ActiveSync.)
Mötesinbjudningar
Visar mötesinbjudningar som du ännu inte accepterat eller avvisat. (Endast Exchange ActiveSync.)
Bilagor
Visar alla meddelanden med bilagor.

Uppdatera ett e-postkonto

Vad du än har för automatiska synkroniseringsinställningar kan du även synkronisera dina skickade och mottagna e-postmeddelanden manuellt när som helst.

Medan du är på kontot du vill synkronisera trycker du på MENU och sedan på Uppdatera.