KOMMUNIKATION
Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto
KOMMUNIKATION

Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto

1. Startsidan trycker du på > E-post.
  2. Gör något av följande:
    • Om detta är första gången du lägger till ett e-postkonto i Post trycker du på Annat (POP3/IMAP) på skärmen Välj en postleverantör.
    • Om du redan har lagt till ett e-postkonto i E-post trycker du på längst upp på skärmen och trycker sedan på Nytt konto.
  3. Om skärmen Välj en postleverantör visas trycker du på Annat (POP3/IMAP).
  4. Ange e-postadress och lösenord för e-postkontot och tryck sedan på Nästa.
  5. Om kontotypen du vill konfigurera inte finns i telefonens databas blir du ombedd att ange fler detaljer.
  6. Ange kontonamn och ditt namn och tryck sedan på Avsluta inställning.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire