Lägga till Facebook-widgeten
APPAR OCH FUNKTIONER

Lägga till Facebook-widgeten

Lägg till Facebook-widgeten på startsidan så att du snabbt kan dela dina tankar och visa dina vänners statusuppdateringar från Facebook.

1. startsidan trycker du på > Widget > Facebook.
  2. Dra widgeten till ett tomt utrymme på startsidan och släpp sedan.

Tryck på vänsterpil eller högerpil om du vill visa föregående eller nästa statusuppdatering.

Tryck på en väns statusuppdatering i widgeten så öppnas Facebook-programmet och visar din väns senaste inlägg i Facebook. Mer information om vad du kan göra med Facebook-programmet hittar du i Använda Facebook-programmet

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire