Använda Facebook-programmet

Facebook-programmet är ett fristående program som du kan använda för att göra de flesta av de saker som du normalt skulle göra när du använder webbplatsen Facebook via en webbläsare.

Med Facebook-programmet kan du:
  • Dela dina tankar och kolla andra personers statusuppdateringar.
  • Visa din lista över vänner och skriva i någons logg.
  • Kommentera och gilla en väns inlägg.
  • Visa någons personliga information, inklusive fotoalbum.
  • Kontrollera dina Facebook-meddelanden.
  • Ta ett foto och ladda upp det direkt till ditt Facebook-konto.
  1. startsidan trycker du på > Facebook.
  2. Om det är första gången du använder Facebook följer du anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Facebook-konto.
  3. På skärmen Nyhetsflöden trycker du på MENU och trycker sedan på startsida för att komma åt de andra funktionerna.
Tips: På vissa Facebook-skärmar kan du trycka på och hålla ned ett objekt för att öppna en alternativmeny.

Ändra Facebook-inställningar

På Facebook-startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar för att ange alternativ för uppdatering och meddelanden.