Om Facebook för HTC Sense
APPAR OCH FUNKTIONER

Om Facebook för HTC Sense

Om du loggade in på ditt Facebook-konto när du slog på och konfigurerade telefonen för första gången betyder det att ditt Facebook-konto är länkat till Facebook för HTC Sense i telefonen. (Om du inte gjorde det kan du konfigurera Facebook för HTC Sense när som helst. För mer information, se Lägga till ett socialt nätverkskonto.)

Facebook för HTC Sense är integrerat med programmen Kontakter, Friend Stream och Foton. Du kan se följande Facebook-information i dessa program:

• Visa alla dina Facebook-kontakter i Personer.
  • Visa Facebook-foton direkt i programmet Foton.
  • Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire