Använda Friend Stream

Effektivisera dina konton för sociala nätverk med Friend Stream. Uppdatera din status samtidigt, visa statusuppdateringar och titta igenom fotouppdateringar från Facebook, Twitter och andra sociala nätverkskonton med Friend Stream.

Du kan lägga till widgeten Friend Stream för att få dina uppdateringar på startsidan. Se Personanpassa startsidan med widgetar för mer information.

• Du måste vara inloggad på minst ett socialt nätverkskonto för att kunna använda Friend Stream. För anvisningar om hur du loggar in, se Lägga till ett socialt nätverkskonto.
  • Om du vill använda ditt Facebook-konto med Friend Stream måste du vara inloggad via Facebook för HTC Sense. För mer information, se Om Facebook för HTC Sense.
Startsidan trycker du på > Friend Stream.
Friend Stream öppnas på fliken Alla uppdateringar. Du kan föra fingret till de andra flikarna för att visa enbart statusuppdateringar, enbart fotouppdateringar eller enbart länkar.
  1. Tryck på en uppdatering för att öppna Peep, lägga in en Facebook-kommentar eller titta på Flickr-albumet.
  2. Tryck i det här området för att skriva och skicka en statusuppdatering.

Uppdatera din status

Du kan uppdatera din status samtidigt på alla de sociala nätverkskonton som du är inloggad på.

1. Tryck på Vad tänker du på?
  2. Skriv in din statusuppdatering.
    Tips: Om du inte vill skicka statusuppdateringen till alla dina sociala nätverkskonton trycker du på och väljer från de konton som du är inloggad på.
  3. Tryck på Dela.