Reparera synkroniserade data

Det kan vara till nytta att reparera synkroniserade kontakter och/eller kalenderinformation i följande fall:

• För att försäkra sig om att alla data har synkroniserats mellan telefonen och datorn, efter att en synkronisering misslyckats eller avbrutits.
  • När du vill återställa alla kontakter och/eller kalenderobjekt från datorn till telefonen eller tvärtom.
  1. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. På datorn kontrollerar du att HTC Sync-ikonen längst ner till höger på skärmen är grön. Det betyder att telefonen är ansluten till HTC Sync
  3. Dubbelklicka på den gröna HTC Sync-ikonen på datorn för att öppna HTC Sync.
  4. I dialogrutan HTC Sync klickar du på Synkroniseringshanteraren.
  5. I dialogrutan Synkroniseringshanteraren klickar du på Reparera.
  6. I dialogrutan Reparera väljer du om du vill skriva över informationen i telefonen, eller informationen i datorn.
  7. Klicka på Starta synkronisering.