Hämta den senaste HTC Sync-uppgraderingen
Inställningar & tjänster

Hämta den senaste HTC Sync-uppgraderingen

Besök HTC:s supportwebbplats (http://www.htc.com/support) då och då för att se om det finns en ny HTC Sync-uppgradering som du kan hämta och installera i datorn.
Efter installation av den senaste uppgraderingen konfigurerar du HTC Sync igen så att programmet identifierar och synkroniserar med telefonen. Följ anvisningarna i Ställa in HTC Sync på att känna igen din telefon och Ställa in synkronisering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire