Installera HTC Sync som levererades tillsammans med microSD-kortet

Installera HTC Sync som levererades tillsammans med microSD-kortet

HTC Sync-versionen i microSD-kortet som medföljde telefonen kan installeras i Windows 7, Windows Vista och Windows XP.

• HTC Sync kräver USB 2.0 på datorn för att kunna ansluta och synkronisera med telefonen. Det finns en komplett lista över dator och programvarukrav på nedladdningssidan för HTC Sync på HTC:s supportwebbplats: http://www.htc.com/support/
  • Se till att det medföljande microSD-kortet är isatt i telefonen. Du måste kopiera installationsprogrammet för HTC Sync från microSD-kortet till datorn.
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync.
  1. Anslut telefonen till datorn med USB-kabeln som levererades tillsammans med telefonen. Du ser skärmen Anslut till PC på telefonen.
  2. Tryck på Diskenhet och tryck sedan på Klart. Datorn betraktar telefonen som en flyttbar disk (som vilken USB-enhet som helst).
  3. Öppna den här flyttbara disken från datorn, så att du kan se vad som finns på microSD-kortet.
  4. Kopiera HTCSync.exe till datorn.
  5. När du har kopierat monterar du bort den flyttbara diskenheten (dvs. den anslutna telefonen) beroende på vad som krävs av datorns operativsystem för säker borttagning av telefonen.
  6. Dubbelklicka på HTCSync.exe på datorn och följ anvisningarna på skärmen för att installera HTC Sync.