Använda HTC Sync
Inställningar & tjänster

Använda HTC Sync

Använder du Microsoft® Outlook® eller Outlook® Express i din dator? Du kan använda HTC Sync för att synkronisera kontakter och kalendern i Outlook eller kontakter i Outlook Express mellan datorn och telefonen. Innan du gör en fabriksåterställning eller programvaruuppdatering (ROM) på telefonen kan du även använda HTC Sync för att säkerhetskopiera och synkronisera informationen från telefonen tillbaka till datorn.

Du behöver följande för att installera, konfigurera och använda HTC Sync på datorn:

1. Installera HTC Sync. Gör något av följande:
  2. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln och konfigurera HTC Sync så att det känner igen din telefon. Följ anvisningarna i Ställa in HTC Sync på att känna igen telefonen.
  3. Välj vilken information som ska synkroniseras mellan datorn och telefonen och hur du vill synkronisera den.
  4. Synkronisera datorn med telefonen automatiskt eller manuellt. Se Synkronisera telefonen för mer information.

Nedan följer vad du mer kan göra med HTC Sync:

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire