Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Du behöver lösenordet till ditt Google-konto för att kunna synkronisera Google Mail (Gmail), Kalender och Google-kontakter med telefonen. Dessutom behöver du lösenordet för att kunna använda Google Talk och hämta program från Android Market.

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Googles webbplats för att försöka få det tillbaka.

1. Öppna webbläsaren i telefonen eller i en dator och gå till https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Ange den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  3. Gå igenom hela ordverifieringsprocessen. Skriv in tecknen som du ser på skärmen och klicka på Skicka.
Ett e-postmeddelande skickas till den alternativa e-postadress som du angav när du skapade ditt Google-konto. Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord.
Om du saknar en alternativ e-postadress eller inte kan komma åt e-postkontot som du använde för att skapa ditt Google-konto kan du återställa ditt Google-konto efter 24 timmar genom att svara på säkerhetsfrågan för återställning av lösenordet.