Lägga till ett socialt nätverkskonto
Inställningar & tjänster

Lägga till ett socialt nätverkskonto

Du kan synkronisera med dina konton på populära onlinetjänster som t.ex. Facebook, Twitter och Flickr.

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto och tryck sedan på kontotypen som du vill lägga till.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att mata in kontoinformation.
När du är klar läggs kontot till i listan på skärmen Konton och synkronisering. Beroende på hur du har konfigurerat kontot kan den nya informationen börja synkroniseras med telefonen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire