Om onlinekonton
Inställningar & tjänster

Om onlinekonton

Telefonen kan synkronisera information och ta emot uppdateringar från dina Google™- och Microsoft® Exchange ActiveSync®-konton och även med populära onlinetjänster som Facebook®, Twitter™ och Flickr™. Nedan följer några typer av information som du kan synkronisera:

• Gmail™/Google Mail och Exchange ActiveSync e-post.
  • Google och Exchange ActiveSync-kontakter och även dina Facebook-vänners kontaktinformation.
  • Kalenderhändelser från ditt huvudsakliga Google-konto och från Exchange ActiveSync.
  • Statusuppdateringar och länkar som du delar med dina vänner i sociala nätverk som t.ex. Facebook och Twitter.
  • Flickr- och Facebook-fotouppladdningar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire