Hantera SMS- och MMS-konversationer

Skydda ett meddelande från borttagning

Du kan låsa ett meddelande så att det inte tas bort även om du tar bort andra meddelanden i konversationen.

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en meddelandetråd.
  2. Tryck på och håll in meddelandet som du vill låsa.
  3. Tryck på Lås meddelande på alternativmenyn. En låsikon visas till höger om meddelandet.

Ta bort en meddelandetråd

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på meddelandetråden som du vill ta bort.
  2. Tryck på MENU och tryck sedan på Radera.
  3. Tryck på OK när du bli uppmanad att bekräfta.
Inga låsta meddelanden i tråden tas bort såvida du inte markerar kryssrutan Ta bort låsta meddelanden.

Ta bort flera meddelandetrådar

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på MENU och sedan på Radera.
  2. Markera de meddelandetrådar du vill ta bort.
  3. Tryck på Radera.
Inga låsta meddelanden i tråden tas bort såvida du inte markerar kryssrutan Ta bort låsta meddelanden.

Ta bort ett meddelande

1. Medan en meddelandetråd visas trycker du och håller in meddelandet som du vill ta bort.
  2. Om meddelandet är låst trycker du på Lås upp meddelande på alternativmenyn och trycker på och håller in meddelandet för att visa alternativmenyn igen.
  3. Tryck på Ta bort meddelande på alternativmenyn.
  4. Tryck på OK när du bli uppmanad att bekräfta.