Skicka ett SMS

Om meddelandet överskrider antalet tillåtna tecken för ett SMS levereras ditt SMS som om det vore ett enda men faktureras som mer än ett meddelande.
  1. Startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. På skärmen Alla meddelanden trycker du på Nytt meddelande. Skärmen Skriv öppnas.
  3. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Ange telefonnummer direkt i fältet Till. Om du vill skicka meddelandet till flera telefonnummer skiljer du telefonnumren åt med hjälp av kommatecken. När du matar in information visas alla matchande telefonnummer från kontaktlistan. Tryck på en träff för att mata in det numret eller den adressen direkt.
    • Tryck på ikonen och välj sedan telefonnumren för kontakterna som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare. När du har markerat alla meddelandemottagare trycker du på Klart.
  4. Tryck på textrutan som innehåller texten Tryck för att skriva och börja sedan skriva meddelandet.
  5. Tryck på Skicka för att skicka meddelandet direkt eller tryck på TILLBAKA om du vill spara det som ett utkast. Se Fortsätta med ett meddelandeutkast för mer information om hur du öppnar och redigerar ett meddelandeutkast.
Obs!Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.